Yangın Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Yangın baplarının üretim amacı âdemoğlu esenlığını yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Check to enable permanent hiding of message pas and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Bunun yürekin bile deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Olası bir felaketle mukabillaşıldığında kuruluşda mevcut insanların dışarıya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi karınin herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın bapsı fiyatları mafevkda skorlan bütün değmeslekkenlere rabıtlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra muhafaza eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz yararlı uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Özellikleri olarak öne çısoy en önemli gözcü ise hınçe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve sırça pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden nâre dayanıklıdır.

Özellikle Türkiye'bile henüz standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın kapılarından dolayı UNI kısaca İtalyanın yerel standardı yangın kapısı Türkiye'deki şartnamelerde halen içinmıza çıkmaktadır. Türkiye'de muteber ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine gereğince değişiklik göstermektedir. Ederı etkileyen asliye malum kapının coşkunluke metanet seviyesidir. Bu hınçe dayanıklılık seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE üzere sertifikasyon ve belgelendirme kuruluşları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Bapsı tuzakırken dikkat etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim yönımızdan üretilen baplar kadar kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Icraatında kanatlardan biri çakılı diğeri hareketlidir. çakılı kanada alt üst sürgü ve dip branş uygulandığı kabilinden, amudi ürkü amerikan bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması katkısızlanarak daha çokça insanın intikaline yada tahliyesine imkân verir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu hâlet hırsızlık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Report this wiki page